• Regular Schedule

    Period 1

     8:20-9:48 a.m. (88 minutes)

    Period 2

     9:54-11:25 a.m. (91 minutes)

    Period 3

     11:31 a.m.-1:31 p.m.

    Lunch A

     11:25-11:55 a.m. (Class 12:00 p.m.-1:31 p.m.) 94 min

    Lunch B

     Noon-12:30 p.m. (Class 11:31 a.m.-Noon, 12:35-1:31 p.m.) (88 minutes)

    Lunch C

    12:35-1:05 p.m. (Class 11:31 a.m.-12:35 p.m., 1:10-1:31 p.m.) (88 minutes)

    Period 4

     1:37-3:05 p.m. (88 minutes)




    Hylander Time or Advisory Schedule
    (Tuesdays and Wednesdays)

    Hylander Time or Advisory

    8:20-8:55 a.m. (35 minutes)

    Period 1

    9:00 -10:18 a.m. (78 minutes)

    Period 2

     10:24-11:42 a.m. (78 minutes)

    Period 3

    11:48 a.m.-1:41 p.m. (78 minutes)

    Lunch A

     11:42 a.m.-12:12 p.m. (Class 12:17-1:41 p.m.)

    Lunch B

     12:17-12:47 p.m. (Class 11:48 a.m.-12:17 p.m., 12:52-1:41 p.m.) 

    Lunch C

     12:52-1:22 p.m. (Class 11:48 a.m.-12:52 p.m.,1:27-1:41 p.m.) 

    Period 4

    1:47-3:05 p.m. (78 minutes)




    Pep-Fest Schedule

    Period 1

     8:20-9:40 a.m. (80 minutes)

    Period 2

     9:46-11:09 a.m. (83 minutes)

    Period 3

     11:15 a.m.-1:08 p.m.

    Lunch A

    11:09-11:39 a.m. (Class 11:44 a.m.-1:08 p.m.) (87 minutes)

    Lunch B

     11:44 a.m.-12:14 p.m.(Class 11:15-11:44 a.m., 12:19-1:08 p.m.) (81 minutes)

    Lunch C

    12:19-12:49 p.m. (Class 11:15 a.m.-12:19 p.m., 12:54-1:08 p.m.) (81 minutes)

    Period 4

    1:14-2:34 p.m. (80 minutes)

    Pep-Fest

     2:40-3:05 p.m. (25 minutes)